Praktijkondersteuner somatiek – huisartsenpraktijk Tolberg – Roosendaal

Huisartsenpraktijk Tolberg

Vanaf 01-05-2023, zullen patiënten in de nacht zo nodig gezien worden op de huisartsenpost in Bergen op Zoom. Het telefoonnummer blijft gelijk. Huisartsenpost Roosendaal is vanaf dan in de nacht gesloten.

 

Praktijkondersteuner somatiek

Ik ben Wendy Scholte en werk als praktijkondersteuner somatiek in de praktijk. Als POH-s neem ik een aantal werkzaamheden van de huisarts over.

De begeleiding en ondersteuning van vooral chronische ziektes neem ik op me. Daarbij moet je denken aan:

  • diabetes mellitus
  • preventie hart- en vaatziekte
  • astma en COPD
  • stoppen met roken
  • kwetsbare ouderen

Samen kijken we naar de mogelijkheden om de kwaliteit van leven hoog te houden en de vervelende gevolgen van de chronische ziekten zoveel mogelijk te voorkomen. Ik zal u adviseren, maar u beslist wat u met de adviezen gaat doen.