Assistente in opleiding – huisartsenpraktijk Tolberg – Roosendaal

Huisartsenpraktijk Tolberg

Wilt u meewerken aan onze patiëntenenquetes? Dit kost ongeveer 10 minuten van uw tijd en is volledig anoniem. Onderaan de pagina vindt u meer informatie en de links naar de enquetes.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Assistente in opleiding

Stukje over mij Cynthia Mentzij

Ik ben Cynthia Mentzij, ik ben 19 jaar oud en loop stage bij Huisartsenpraktijk Tolberg voor mijn opleiding Doktersassistente.

Ik zit in mijn eerste leerjaar en heb dus nog een hoop te leren ik weet wel zeker dat dat bij deze praktijk helemaal goed gaat komen! Ik ben erg blij met deze stageplek, omdat ik te maken heb met leuke collega’s en leuke patiënten. Ik heb ook al behoorlijk wat geleerd van deze stageplek, wat ik bijvoorbeeld op school nog niet heb gehad.

Dat is erg leuk natuurlijk want als we het dan op school gaan krijgen kan ik laten zien hoe het moet!