Nieuw arts in opleiding (AIOS) vanaf 1 sept 2022 – huisartsenpraktijk Tolberg – Roosendaal

Huisartsenpraktijk Tolberg

Vanaf 01-05-2023, zullen patiënten in de nacht zo nodig gezien worden op de huisartsenpost in Bergen op Zoom. Het telefoonnummer blijft gelijk. Huisartsenpost Roosendaal is vanaf dan in de nacht gesloten.

Huisartsenpost in Roosendaal, Boerhavelaan 21 Tel.: 0165-530200

 

Terug naar overzicht

Nieuw arts in opleiding (AIOS) vanaf 1 sept 2022

Wij zijn een erkend opleidingsinstituut voor de huisartsenopleiding. Een huisarts in opleiding wordt een AIOS genoemd, dit staat voor Arts in Opleiding tot Specialist. In de praktijk vindt u dus een AIOS die zich aan het specialiseren is tot huisarts. De AIOS is basisarts en afgestudeerd van de zes-jarige opleiding die vereist is om verder te kunnen specialiseren. De specialisatie tot huisarts duurt in totaal drie jaar. Er wordt één jaar bij ons in de praktijk ervaring opgedaan.

Het afgelopen jaar heeft u mogelijk al te maken gehad met een AIOS. Per 1 sept. 2022 zullen wij een nieuwe AIOS in de praktijk verwelkomen. Zijn naam is Mikeoo Martis en hij zal vier dagen per week aanwezig zijn. Drs. Martis wordt begeleid en staat onder supervisie van Drs. Kloosterman. Drs. Martis zal t/m augiustus 2023 in de praktijk aanwezig zijn. Het is de bedoeling dat de AIOS zelfstandig het spreekuur doet en overleg heeft met de begeleidende huisartsen.

Met uw vragen bent u altijd welkom.

Publicatiedatum: 22-07-2022