Vaccinatiebewijs COVID – huisartsenpraktijk Tolberg – Roosendaal

Huisartsenpraktijk Tolberg

Vanaf 5 uur s middags tot de volgende ochtend 8 uur, én in het weekend belt U de huisartsenpost Roosendaal telefoonnummer 0165-530200
Let op: dit is alleen voor zeer dringende zaken, die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

LET OP: VANAF 01-05-2023, zullen patiënten in de nacht zo nodig gezien worden op de huisartsenpost in Bergen op Zoom. Het telefoonnummer blijft gelijk. Huisartsenpost Roosendaal is vanaf dan in de nacht gesloten.

 

Vaccinatiebewijs COVID

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Bel dan naar de prakijk en  geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe via beveiligde e-mail.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen als u niet door ons gevaccineerd bent.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.